Α Ανακοίνωση Πανελληνίου Συνεδρίου 2022

Με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια πλήρως διαδικτυακών εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Δεκεμβρίου 2022 το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας.

«Βιωσιμότητα και Ανθεκτικότητα: Διασφαλίζοντας το μέλλον των Συστημάτων Υγείας» είναι το κεντρικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) και το Ινστιτούτο Οικονομικών της Υγείας (i-hecon).

Η πρόσκληση για ενεργό συμμετοχή απευθύνεται, όπως κάθε χρόνο, σε όλους τους φορείς του υγειονομικού τομέα, καθώς επίσης και σε επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιους λειτουργούς, εκπροσώπους επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων για να συνεισφέρουν στη συζήτηση στο πεδίο των επιστημών της υγείας και της έρευνας υπηρεσιών υγείας.

Η απουσία του καθηγητή και ιδρυτή του Συνεδρίου Γιάννη Κυριόπουλου είναι σε όλους μας αισθητή, αλλά η κληρονομιά του συνεχίζεται από τους μαθητές του.