Βασιλική Αγγουρίδη

Share:

Βασιλική Αγγουρίδη

Συντάκτρια Υγείας, Διευθύντρια Σύνταξης, News4Health.gr

Η Βασιλική Αγγουρίδη είναι Διευθύντρια Σύνταξης του site News4Health.gr. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1999. Τα τελευταία 12 έτη εξειδικεύεται στο απαιτητικό ρεπορτάζ της Υγείας, ένας τομέας που βρέθηκε στο επίκεντρο ραγδαίων αλλαγών, τεράστιων πιέσεων και πολλών συζητήσεων τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, μόνο για να ακολουθήσει η περίοδος της πανδημίας.

Ο χώρος της υγείας και της φαρμακευτικής έρευνας και καινοτομίας αποτέλεσε επαγγελματικό πόλο έλξης, αποτέλεσμα της πίστης στη σημασία της διαρκούς μάθησης και απόκτησης νέων εμπειριών. Παράλληλα, ανέπτυξε έντονο επαγγελματικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πολιτικές και στρατηγικές που υποστηρίζουν, προάγουν και επηρεάζουν καινοτομίες, ικανές να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων.

Η Βασιλική είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πρόσωπα που χαράσσουν πολιτικές, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιστήμονες που ερευνούν τρόπους βελτίωσης της ανθρώπινης εμπειρίας και διεθνείς ηγέτες του επιχειρείν, που εστιάζουν στην προαγωγή επιστημονικών εξελίξεων, οι οποίες βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.

Συμμετέχει σε: