Θεοφάνης Ρηγάτος

Share:

Θεοφάνης Ρηγάτος

Ιατρός ΩΡΛ, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο κ. Θεοφάνης Ρηγάτος γεννήθηκε το 1957. Είναι έγγαμος και έχει δύο τέκνα.

Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας στην Ιταλία. Το 1992 παρακολούθησε μαθήματα στο παιδοωτορινολαρυγγολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κουάρτο της Ιταλίας και το 1993 στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Γένοβας.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συμμετείχε ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής και Δ.Σ. στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ καθώς και ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής στο 14o Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου της οποίας και είναι μέλος από το 2004. Επίσης έχει συμμετάσχει ως πρόεδρος στις ελεύθερες ανακοινώσεις του 3ου συνεδρίου «Εξελίξεις στην Ωτορινολαρυγγολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2010 ανέλαβε την Διεύθυνση Υγειονομικού του Ε.Τ.Α.Α. Το 2013 μετά την ενοποίηση του Ε.Τ.Α.Α. στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ανέλαβε τη Διεύθυνση Αξιολόγησης και Διασφάλισης Ποιότητας καθώς και τη Διεύθυνση του γραφείου Αντιπροέδρου Α΄ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Από τον Οκτώβριο 2014 είναι Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.