ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 5 έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Τα προσυνεδριακά φροντιστήρια θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών θα υπάρξει διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά.

ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Θα χορηγηθούν 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS στους ιατρούς και άλλους φορείς της Δημόσιας Υγείας που θα παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Συνέδριο 2023. Τα μόρια (credits) είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 | 14.00 – 15.00
Η Επιτροπή Αξιολόγησης & Βράβευσης του Πανελληνίου Συνεδρίου 2023 θα αξιολογήσει τις προφορικές και τις αναρτημένες ανακοινώσεις και θα βραβεύσει την καλύτερη ανακοίνωση σε κάθε κατηγορία. Οι βραβευμένες εργασίες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι on-line εγγραφές έχουν λήξει. Θα πραγματοποιούνται εγγραφές κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στον συνεδριακό χώρο, στη Γραμματεία.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η υποβολή περιλήψεων έχει λήξει. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μέσω e-mail.

ΕΚΘΕΣΗ

Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συνεδρίου, κατά τη διάρκειά του:
– Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τις αίθουσες και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους (όπου λαμβάνουν χώρα τα διαλείμματα και τα γεύματα, στους χώρους της έκθεσης, της γραμματείας, κ.λπ.).
– Θα βιντεοσκοπηθούν όλες οι συνεδρίες του Πανελληνίου Συνεδρίου 2023.
– Οι συνεδρίες ενδέχεται να προβληθούν στο διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live streaming)
– Μετά το πέρας του Συνεδρίου τα βίντεο με τις παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.healthpolicycongress.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συνέδριο, την υποβολή περιλήψεων, και τις χορηγικές δυνατότητες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ