ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Τα προσυνεδριακά φροντιστήρια θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών θα υπάρξει διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά.

ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Θα χορηγηθούν 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS στους ιατρούς και άλλους φορείς της Δημόσιας Υγείας που θα παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Συνέδριο 2022. Τα μόρια (credits) είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Παραλάβετε τις βεβαιώσεις παρακολούθησης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Συνεδρίου. (Απαιτείται η χρήση του email & κωδικού του συνεδρίου που έχετε λάβει κατά την εγγραφή σας.)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα χορηγούνται στους συνέδρους που παρακολούθησαν το 50% τουλάχιστον των ωρών του επιστημονικού προγράμματος.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | 13.30 – 14.00
Η Επιτροπή Αξιολόγησης & Βράβευσης του Πανελληνίου Συνεδρίου 2022 θα αξιολογήσει τις προφορικές και τις αναρτημένες ανακοινώσεις και θα βραβεύσει την καλύτερη ανακοίνωση σε κάθε κατηγορία. Οι βραβευμένες εργασίες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ONLINE

Η είσοδος στις διαδικτυακές συνεδρίες θα πραγματοποιείται από την αρχική σελίδα του ιστότοπου του Συνεδρίου. Στην πλατφόρμα παρακολούθησης θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, και τον κωδικό που έχετε λάβει, για να εισέλθετε στις εικονικές αίθουσες.

ΕΚΘΕΣΗ

Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση. Για να συμμετέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συνεδρίου, κατά τη διάρκειά του:
-Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τις αίθουσες και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους (όπου λαμβάνουν χώρα τα διαλείμματα και τα γεύματα, στους χώρους της έκθεσης, της γραμματείας, κ.λπ.).
– Θα βιντεοσκοπηθούν όλες οι συνεδρίες του Πανελληνίου Συνεδρίου 2022.
– Οι συνεδρίες ενδέχεται να προβληθούν στο διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live streaming)
– Μετά το πέρας του Συνεδρίου τα βίντεο με τις παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.healthpolicycongress.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας έχουν λήξει και πλέον θα γίνονται τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου (13-15/12), στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Η υποβολή περιλήψεων έχει λήξει. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μέσω e-mail.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συνέδριο, την υποβολή περιλήψεων, και τις χορηγικές δυνατότητες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ